ZAJEDNIČKA ODLUKA

Eva Mendes progovorila o prešutnom dogovoru koji ima s Ryanom Goslingom

27.03.2024 u 11:36

Bionic
Reading

U jednom od rijetkih medijskih istupa, tijekom gostovanja u showu 'Today', holivudska glumica Eva Mendes progovorila je o svom braku s Ryanom Goslingom, o odgoju kćeri, ali i o iskustvu kada su zajedno snimali film

Eva Mendes i Ryan Gosling imali su zajednički dogovor da će se ona odreći svoje karijere kako bi ostala kod kuće i brinula o njihovim kćerima.

'Bio je to gotovo prešutni dogovor, nešto poput: 'Ok, on će ići na posao i ja ću raditi, samo što ću ja raditi kod kuće', rekla je tijekom gostovanja u showu 'Today' 50-godišnja Eva Mendes, koja je sa suprugom donijela odluku da će biti kod kuće kako bi bila tu za njihove kćeri Esmeraldu (9) i Amadu (7).

Rekla je i kako je bez puno razmišljanja stavila svoje holivudske ambicije na čekanje, a sve kako bi mogla svo vrijeme provoditi sa kćerima. 'Tako sam sretna što mogu provesti ovo vrijeme sa svojom djecom', priznala je Eva Mendes i potom pojasnila da njezina karijera još uvijek postoji, no nije ništa snimala otkako je postala mama.

KOGA ZOVE?

Eva Mendes prvi puta u javnosti nakon objavljenih nominacija za Oscara

Pogledaj galeriju

'I dalje sam radila, samo nisam glumila, jer vas gluma odvodi od kuće.'

Eva se dotakla i svog iskustva kada je sa suprugom Ryanom Goslingom snimila 2012. film 'Grijesi očeva', a, kaže, razmišlja i da snime novi projekt.

'Nikada nisam doživjela tako nešto. Način na koji radi, njegova predanost poslu, kako želi napraviti sve što je moguće bolje, a to znači i učiniti svoje kolege najboljima što mogu biti. Nažalost, ili na sreću, postoji samo jedan Ryan!'