nježni obiteljski prizor

Svi su se rastopili: Pala je prva fotografija trećeg djeteta Ivana i Josipe Perišić

03.06.2022 u 21:40

Bionic
Reading

Naš proslavljeni nogometni reprezentativac i ljubav njegovog života u braku su od 2012., a sredinom travnja ove godine dobili su sina Luku (prije njega rodilo im se dvoje djece, sin Leonardo i kćer Manuela) kojeg su odlučili pokazati ostatku svijeta

Presretni tata na svom Instagram profilu nedavno je objavio fotografiju na kojoj su ruke svih članova obitelji, a među njima je i novorođeni sinčić, kada je otkrio njegovo ime. 'Obitelj prije svega. Dobrodošao, Luka', napisao je Ivan Perišić opisujući neodoljivu fotografiju.

Sada je njegova voljena Josipa objavila crno bijelu fototografiju koja je očarala mnoge a na kojoj supružnici skupa drže malog Luku. 'Najprije vam želim blagoslov a sa njime dolazi sve šta čoviku triba, neka vam mali princ donese još više ljubavi i sriće u vaš život', 'Prekrasni ste', 'Divni, predivni', samo su neki od oduševljenih komentara koji pristižu.

Perišići slove kao jedan od najskladnijih domaćih parova, a ljubav im cvjeta i nakon 10 godina braka. Prisjetimo se, Josipa i Ivan zajedno su od srednjoškolskih dana. Civilni brak sklopili su 2012. godine, a u srpnju 2020. su u tajnosti imali i crkveno vjenčanje na Šolti.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia