jedan od najskladnijih parova

'Novi dan. Ista ljubav': Ivan i Josipa Perišić zaljubljeni su kao prvog dana, a to pokazuju i ove fotografije

09.07.2021 u 22:46

Bionic
Reading

Ivan i Josipa Perišić par su čijoj ljubavi i privrženosti se mnogi dive, a supruga našeg nogometnog reprezentativca objavila je fotografiju na Instagramu koja otkriva kako su i nakon devet godina braka zaljubljeni kao prvog dana

Ona u divnoj ljetnoj žutoj haljini ukrašenoj volanima i remenom, a on u jednostavnoj bijeloj majici i hlačama – Josipa i Ivan pozirali su na ljetnoj terasi i izgledali vro zaljubljeno. Dvije fotografije sa suprugom Jelena je podijelila na svom Instagram profilu, a u opisu je jednostavno navela: 'Novi dan. Ista ljubav,' te dodala žuti emotikon srca. Njezina objava prikupila je popriličan broj lajkova, ali i komentara pratitelja i prijatelja koji nisu propustili komentirati njezin blistav izgled. 'Ljubav i samo ljubav', 'Predivni ste', 'Cura koja voli žuto..Predivna,' neki su od komentara među kojima je i onaj Ive Radić koja je stavila emotikon u obliku crvenog srca.

Inače, ljubav Josipe i Ivana Perišića započela je još u školskim klupama. Par se civilno vjenčao prije devet godina, a prošle godine, na osmu godišnjicu braka vjenčali su se i crkveno, na intimnoj ceremoniji u najstarijoj očuvanoj crkvi na Šolti.

Na crkvenom vjenčanju bili su prisutni članovi najuže obitelji, a svoje su zavjete Perišići izrekli pred don Vinkom Beusom u crkvi svetog Mihovila. Intimno slavlje potom je održano u hotelu Martinis Marchi Heritage, koji se nalazi u povijesnom dvorcu u Maslinici, a na njemu su bila prisutna i njihova djeca - sin Leonardo i kći Manuela.