KAKO JE SVE POČELO

Svi smo voljeli seriju 'Dadilju': Fran Drescher prisjetila se svojih početaka i otkrila tajnu svog uspjeha

08.04.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Prije negoli je stasala nova generacija celebrityja, posebice onih koji svoju karijeru i slavu grade ponajviše zahvaljujući društvenim mrežama, tu je bila Fran Drescher. Svoj glumački talent izbrusila je do savršenstva i postala prepoznatljiva posebice zahvaljujući ulozi koja ju je proslavila i nazalnom govoru

Iako danas mnoge poznate osobe mogu ponajviše zahvaliti društvenim mrežama na stečenoj slavi, Fran Drescher nije bila takve sreće. Ona je do samog vrha naporno radila, no, priznaje da je i sama imala malo sreće, našavši se na pravom mjestu u pravo vrijeme. A onda je stigla 'Dadilja' i sve ostalo postalo je dijelom povijesti. I to doslovce.

Bilo je to prije mnogo, mnogo godina, kada se na letu za London našla sa predsjednikom CBS Entertainmenta, Jeffom Saganskym. Danas 63-godišnjakinja prisjetila se još jednom svega u intervjuu za Marie Claire.

'Uletila sam u toalet kako bi stavila malo šminke, svjesna da je ovo šansa koja se dobija jednom u životu. Čim sam izašla započela sam razgovor s njim, doslovce mu govoreći kako imam hit seriju za njega, ali i za sebe. Napokon je, devet i pol sati kasnije, rekao da kada se vratim u Los Angeles nazovem njegov ured, gdje će me spojiti s odjelom za humoristične serije kojima ću predložiti sve što sam njemu izrekla', rekla je Fran Drescher.

A da je tijekom tih godina živjela doista holivudski san, prisjetila se govoreći o trenutku kada joj je prišla Gwyneth Paltrow i otkrila kako je njezin tadašnji suprug, pjevač Chris Martin, opčinjen sa Fran, kao i razuzdanog tuluma 1999. godine kojem su prisustvovali Jennifer Lopez, Ben Stiller, Chris Rock, Cameron Diaz, Edward Norton, ali i Lenny Kravitz, koji je ekipu pozvao u svoj dom.

  • +4
Fran Drescher Izvor: EPA / Autor: HANS KLAUS TECHT

Svi oni, uključujući i prijateljice Fran Drescher koje su bile s njom, ukrcali su se u njezinu produženu limuzinu i odvezli u njegov dom, gdje su svi bili prisiljeni skinuti cipele zbog crvenog poda.

Nije se Fran Drescher družila samo s holivudskim facama, nego i s pripadnicima kraljevske obitelji. I dan danas pamti zabavu koju je princeza Diana organizirala 1995. godine nakon dodjele CFDA nagrada za sve prezentere i pobjednike. Prisjetila se kako se progurala kroz mnoštvo do princeze, ne želeći propustiti šansu i upoznati je.

'Provukla sam se kroz mnoštvo i krenula pričati s njom kako smo obje na listi gospodina Blackwella, koja uključuje najbolje i najgore odjevene. Ona mi je rekla da je to istina, no isto tako je dodala da je ona na onoj najbolje odjevenih, dok sam ja na listi najgore odjevenih. Na to sam joj uzvratila: 'No s vama je na listi princeza Margaret, a kod mene su Demi i Madonna. Mislim da ste na krivoj listi.' Nakon toga Diana nije mogla doći do zraka koliko se smijala.'

Bilo kako bilo, Fran je rođeni talent, koja je samo znala kako ga izbrusiti do savršenstva. No, aktualna pandemija koronavirusa zaustavila je i nju u novim projektima, a utjehu je pronašla u pečenju kolača i čišćenju. Uz sve to okupirana je i produciranjem adaptacije njezine 'Dadilje' na daskama Broadwayja, koja je također zbog zdravstvene situacije stavljena na čekanje.