I DALJE IZGLEDA OČARAVAJUĆE

Svi pogledi na plaži rezervirani su samo za nju: Sanja Vejnović oduševljava svojim izgledom u kupaćem kostimu

27.07.2022 u 15:37

Bionic
Reading

Nema tko ne zna da je naša glumčka diva 2012. godine završila na listi najljepših glumica svijeta starijih od 40 godina. I danas joj se mnogi dive, i to iz više razloga. Obožavatelje posebno svaki put razveseli kad se pokaže u ljetnim izdanjima. U lepršavim haljinicama, laganim majičicama, pareima i badiću - oduševljava

Sanja Vejnović svojim fanovima i prijateljima pokazala je svoju fotografiju na kojoj je snimljena u jednodijelnom crnom badiću preko kojeg je nabacula dugu bijelu lanenu košulju. Po tko zna koji put je pokazala ponovno svoju besprijekornu liniju u 60-ima.

Oborila je komentatore s nogu, a dobila i možda najbolji kompliment do sad...'Bomba si', napisao joj je obožavatelj.Unatoč ljubavi prema slatkim i slanim delicijama, ostala je vitka, njegovana i profinjena. S odmora je naša glumačka diva objavila i fotografiju ronjenja, a prije toga i jednu nastalu u Dubrovniku kada su je fanovi usporedili s Monicom Bellucci.

'Naslijedila sam od roditelja dobre gene, ali smatram da čovjek konstantno mora raditi na sebi. Prije svega treba krenuti od unutarnjeg stanja i njegovati svoj duševni mir. Tijelo sve pamti i vraća, tako da je jako bitno zdravo se hraniti i naučiti samog sebe da uvijek postoji makar pet minuta za vježbanje', izjavila je glumica ranije za tportal.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL