svi joj čestitaju

Sanja Vejnović ne može sakriti sreću: S pratiteljima podijelila važnu vijest

21.03.2022 u 17:14

Bionic
Reading

Na domaćem tržištu vrlo su popularne knjige s receptima, a neke naše poznate dame objavile su svoje. Među onima koje su izazvale posebnu pozornost i traženost je kuharica glumčke velikanke Sanje Vejnović 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'

'Nakon samo šest mjeseci prvo izdanje kuharice je prodano! Drugo izdanje je u knjižarama!Hvala svima koji su kupili prvo izdanje. Hvala vam i na porukama u kojima ste mi pisali što ste skuhali i kako vam je ukusno jelo koje ste skuhali po mom receptu. Sretna i zahvalna!', podijelila je sretnu objavu naša umjetnica na društvenim mrežama.

'Vijest me ugodno iznenadila i zatekla osobito kad znam da su prosjek za objavu drugog izdanja, dvije godine', rekla je za tportal Sanja Vejnović.

'U početku kuhanja nisu mi sva jela dobro ispadala. Ali moram priznati da to nije bilo tako učestalo, nego zato što nisam imala iskustvo i što sam dobila recepte od iskusnih kuharica koje su mislile da se neke stvari podrazumijevaju pa mi nisu objasnile sve onako kako treba. Tada sam radila prave početničke greške. Zato sam u svojoj kuharici jako pazila da naglasim stvari u kojima sam sama griješila. Evo, uzet ću kao primjer prhko tijesto za pite. Dobila sam recept u kojem nije bilo naglašeno da treba raditi tijesto s hladnim maslacem pa sam pustila da omekša i probala umijesiti tijesto. Ono je bilo ljepljivo i pucalo je. To je caka i kad je naučiš, tijesto će ti svaki put dobro ispasti. Ali kažem, sve sam te stvari navela, objasnila u kuharici i uz svaki recept postoji neki savjet na koji treba obratiti pažnju i onda je manja šansa da nešto neće uspjeti', ispričala nam je ranije.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX