novi projekt

Sanja Vejnović snima izvan Hrvatske: 'Uživam u svakoj minuti. Uloga za poželjeti, glumci još bolji, ekipa iz snova'

05.04.2022 u 15:12

Bionic
Reading

Naša glumačka diva jedna je od onih umjetnica koja ne voli unaprijed pričati o svojim poslovnim angažmanima. Na društvenoj mreži gdje je povremeno aktivna, podijelila je vijest kako je otputovala na snimanje u 'susjedstvo'

Sanja Vejnović predomišljala se čime će se baviti u životu. Maštala je da će postati pravnica ili plesna koreografkinja, no prvu filmsku ulogu odigrala kao 13-godišnja djevojčica kad se zaljubila u glumu. S 20 godina je već imala desetak filmskih uloga, a za svaki film koji je u mladosti radila, rekla je da je mislila da joj je zadnji. Trenutno radi na novom filmu.

'Mama i sin (filmski). Snimanje filma u predivnoj Crnoj Gori redatelja Draška Đurovića. Uživam u svakoj minuti. Uloga za poželjeti, glumci još bolji, ekipa iz snova', pohvalila se glumica s fotografijom na kojoj pozira sa sarajevskim glumcem Muhamedom Hadzovićem. Označila je da se snimanje odvija u samostanskom kompleksu Svetog Nikole.

Snimanja u stranim produkcijama za nju nisu nepoznanica. Među ostalim je u dvadesetima glumila glavne uloge u dvjema svojedobno turskim povijesnim serijama 'Hadži Arif-bej' i 'Ališ i Zejnep' koje je gledalo nevjerojatnih 180 milijuna ljudi. Nastupila je i u filmu talijanskog redatelja Sergia Castelitta 'Venuto al mondo', čije je snimanje bilo u Torinu.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX