MILOŠ BIKOVIĆ

Svi komentiraju preslatku fotografiju iz djetinjstva jednog od najvećih zavodnika u regiji

14.01.2022 u 10:57

Bionic
Reading

'Južni vjetar' najveći je hit suvremene srbijanske, ali i regionalne kinematografije s preko milijun i pol oduševljenih kino gledatelja. Veliki uspjeh duguje i odličnoj glumačkoj postavi koju predvodi jedan od najpopularnijih glumaca u regiji i Rusiji, Miloš Biković u ulozi nedodirljivog vođe srpskog podzemlja

Miloš Biković je na Instagramu raspametio svoje obožavateljice fotografijom iz djetinjstva. Na njoj je s majkom, a objavio ju je povodom svog 34. rođendana. Mama mu je kroz život bila najveća podrška jer je vrlo mlad ostao bez oca.

Bikovićev otac je preminuo 2006 godine, a glumac nerijetko ističe da mu je majka najveća podrška u svemu jer je nakon smrti tate najveći teret u obitelji pao na nju. Izjavio je da je majka vjerovala je da će postati glumac, ali ga u tome nije previše poticala.

Ranije je ispričao kako su se on i majka, dok je bio dijete, selili od mjesta do mjesta, šest ili sedam puta te da su živjeli u različitim iznajmljenim stanovima. 'Mama je pokušavala iznajmiti što jeftinije stanove pa smo najčešće živjeli na periferiji grada. Nekad smo uspijevali naći nešto bliže njezinom poslu, ali je stanarina vremenom rasla pa smo morali tražiti nešto jeftinije. I tek kad sam imao 15 godina, smjestili smo se u vlastiti stan, država nam ga je dodijelila', izjavio je za rusko izdanje magazina Hello.

  • +3
Miloš Biković Izvor: Profimedia / Autor: Evgenya Novozhenina / Sputnik / Profimedia