ARINA VOLOŠINA

Bivša djevojka balkanskog zavodnika izrekla teške riječi na račun Miloša Bikovića

02.08.2021 u 10:57

Bionic
Reading

Još uvijek se čeka službena reakcija srpskog glumca Miloša Bikovića na optužbe koje mu je uputila ruska plesačica Arina Vološina, a koja je uz zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu objavila i poduži tekst u kojem ga nije štedila. Da čini se ovdje itekako vrijedi ona, 'gdje ima dima i vatre', potvrdila je i manekenka Barbara Tatalović, također Bikovićeva bivša, koja je Ruskinji pružila javnu podršku

Interes za Milošem Bikovićem, koji je bio glavna zvijezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Puli, ne jenjava, stoga ne čudi da je kao bomba odjeknula objava njegove djevojke, ruske plesačice Arine Vološine, koja je uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu uputila teške riječi na njegov račun.

Kako je rekla, s Bikovićem je bila oko godine dana, zbog čega smatra da može javno izreći pravu istinu o glumcu koji je zaludio cijelu regiju, ali i Rusiju, gdje je velika zvijezda. Njezin status prevodimo u cijelosti:

'Oko godinu dana nisam živjela svoj život, bila sam u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam cijelo vrijeme razmišljati o njegovom imidžu, reputaciji (koja je za njega najvažnija stvar, no nažalost, imidž koji vidite na televiziji ne odgovara onom u stravnosti, osobito kada osoba u svakoj riječi spominje Boga). Doista sam se nadala da u njemu ima barem malo ljudskosti. No, nema. 31. srpnja sve se raspršilo. On je postao grub.

Inače, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam mu predložila da ja sama demantiram našu vezu, kako ne bi bilo nikakvih problema. Na to mi je Miloš rekao: 'Ne, to će imati suprotni efekt i neće nam ići u koristi. Ako nas snime, nećemo se skrivati.' No, kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i stav prema meni postali su druga priča.

Ne reagiraj, ne komentiraj, ne briši ništa. I toga sam se pridržavala. Slušala sam i izvršavala sve što mi je govorio. Danas više nisam njegova djevojka i ne želim biti više dijelom svega toga, stoga mi je i lakše reći sve o trenutnoj situaciji, a sve kako bi ta priča bila završena.

Dobivati negativne poruke od potpunih stranaca u kojima mi prijete da će me ubiti i govore da bi bilo bolje da sam mrtva, čitati sve te uvrede - umorna sam od svega. Egocentrizam ovog muškarca prešao j esve granice, a vrijednosti o kojima priča, on nema pojma o tome i vidi jedino sebe. On ne cijeni ničije vrijeme, posao ni zdravlje.

Osjećaj odgovornosti i krivice za njega je najgore jer ga guši, iako u tim trenucima ne smijete misliti na sebe, na svoju udobnost i svoje ja. Životne situacije koje su mu se dogodile otkrile su kakva je zapravo osoba.'

Na njezinu se priču osvrnula još jedna Bikovićeva djevojka, manekenka Barbara Tatalović, koja je, očito, isto imala loše iskustvo s njim. Uz snimku na kojoj govori: 'Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju', Barbara je na Instagram Storyju ostavila i svoju izjavu:

'U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje cijeni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću se oglasiti. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem.

SRPSKI GLUMCI ZALUDILI SVE

Za premijeru filma 'Južni vetar 2 - Ubrzanje' tražila se ulaznica više, a na crveni tepih stigla su i neka poznata lica

Pogledaj galeriju

Mogla bih jedino dodati niz gnjusnih stvari koje sam doživjela iz cijele ove situacije i da od cijele ove situacije napravimo jedan reality. To nije poanta. Poanta je da stanem u zaštitu toj hrabroj djevojci i da masi koja vjeruje u farsu potvrdim da to što je napisala itekako ima smisla.

Dalje ne želim ulaziti u sve ovo, niti svoju obitelj, dečka i najbliže uvlačiti u blato i farsu koja je prezentirana masi i u koju masa slijepo vjeruje. To je, čini mi se, borba s vjetrenjačama.'

Prema pisanju srpskih medija Biković se na sve osvrnuo komentarom na twit jedne obožavateljice, koja mu je, uz njegovu fotografiju, napisala 'Ostani neometani kralj', na što je on napisao: 'Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića.'