KAYTI EDWARDS

Sve za pet minuta slave: Bivša djevojka Matthewa Perryja šokirala javnim istupom

13.11.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Očito željna svojih pet minuta slave, bivša djevojka Matthewa Perryja, Kayti Edwards, odlučila je javno istupiti i dati svoje mišljenje o pokojnom glumcu i njegovoj smrti

S Kayti Edwards glumac Matthew Perry bio je u kratkoj i burnoj vezi 2006. godine i to nakon što su se upoznali na sastanku Anonimnih Alkoholičara. Iako je od tada prošlo 17 godina, Kayti smatra da je i dalje dobro poznavala mnogima omiljenog Chandlera Binga, pa je odlučila s javnosti podijeliti svoja razmišljanja.

Tako je uvjerena kako je glumac, uoči svoje smrti, ponovno 'zaglibio' u ovisnostima te da je to i dovelo do njegovog iznenadnog odlaska.

'Poznajem Matthewa i znam da se on nije mogao samo tako utopiti. Mislim da je uzeo tablete u tjednu uoči smrti i da je to dovelo do ovoga', rekla je Kayti Edwards za britanski Sun.

Bivša manekenka tvrdi kako je s Perryjem bila u kratkoj vezi nakon što su se upoznali 2006. godine, ali i da su nakon svega ostali iznimno bliski, čak do te mjere da mu je 2011. bila osobna asistentica.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Iako su prvi toksikološki izvještaji bili negativni na fentanil i metamfetamin, Kayti kaže policijsko izvješće ne drži vodu. 'Rekli su da u njegovom domu nisu pronađene nikakve tablete protiv bolova ili slično, no to me ne čudi jer nije sigurno ostavio drogu da leži uokolo. Bio je paranoičan i sigurno bi ih sve uzeo, stoga i nije bilo nikakvih dokaza. Otišao bi sigurno po još kada bi bio spreman za to.'

Uz to je dodala i kako upravo Perryjeva posljednja objava na Instagramu upućuje na to da je ponovno zaglibio u svemu. 'Bila sam uz njega kada bi se nadrogirao, iako se ja nisam drogirala s njim, a kada bi mu rekla da malo stane, rekao bi mi: 'Neću, ja sam Mattman'!'

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

No, tu nije stala sa svojim mišljenjima, pa je rekla kako je Perry volio provoditi vrijeme u bazenu ili jaccuziju kada bi se napio ili uzeo opijate, otkivši kako ga je bivši susjed pronašao golog u svom bazenu. Nakon toga je rekla i kako mu je upravo ona nabavljala kokain, heroin i crack 2011. godine i to kada je bila pet mjeseci trudna, ustvrdivši kako joj je Perry rekao da policija neće zaustaviti trudnicu.