veliki prijatelji

Jennifer Aniston posve shrvana preranim odlaskom voljenog Matthewa Perryja

07.11.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Serija 'Prijatelji' nasmijavala je gledatelje godinama, a mnogi tvrde da sada više ništa neće biti isto. Koliko su se glumci serije zbližili svjedoči i činjenica da su sebe uvijek nazvali velikom riječju 'obitelj', a glumici Jennifer Aniston navodno ovaj odlazak pada posebno teško

Krajem listopada Hollywood je ostao bez Matthewa Perryja, glumca koji se ulogom Chandlera Binga u seriji 'Prijatelji' uvukao pod kožu gledateljima diljem svijeta. Osim duhovitim forama i zanimljivom radnjom, ključ uspjeha bila je i neosporiva kemija između glumaca koji su utjelovili grupicu šest prijatelja. Prijateljstvo s ekrana od prvog je dana prisutno i između samih glumaca, a odlazak jednog od njih ostavio je dubok trag na tugujuće prijatelje.

Kako prenosi DailyMail, navodno je gubitak posebno teško pao glumici Jennifer Aniston u koju je Perry godinama bio i zaljubljen.

'Od preostalih pet, Jen i Courteney Cox se najviše muče, a Jen je vjerojatno ta koja se najteže nosi s tim. To je drugi veliki gubitak u manje od godinu dana, a godišnjica smrti njezina oca je pred vratima. Od toga još uvijek nije u potpunosti stala na noge, a sad ju je ovo baš potpuno oborilo s nogu', otkrio je izvor podsjetivši da je Aniston proteklih godinu dana bilo posebno teško.

Naime, njezin je otac John Aniston umro u 89. godini života prošle godine, a njegova smrt jako je uznemirila njegovu jedinu kći. U teškim razdobljima Aniston se oslanjala na svog bivšeg supruga Justina Therouxa, od kojeg se razvela 2017. godine.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

Glumica je u petak stigla na groblje Forest Lawn u Los Angelesu, a zajedno s kolegama sa seta sudjelovala je na ceremoniji pogreba voljenog prijatelja. Skupina je bila odjevena u crna odijela, a povezanost su pokazali tješeći jedni druge ispred crkve.

'Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od filmskih kolega. Mi smo obitelj', objasnili su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer u zajedničkoj izjavi nakon Perryjeve smrti u subotu.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia