DETALJI SMRTNOG LISTA

Nakon dva tjedna službeni uzrok smrti Matthewa Perryja i dalje ostaje misterij

09.11.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Javnost još uvijek nije doznala koji je službeni uzrok smrti omiljenog Chandlera Binga. Iako su mediji dobili uvid u smrtni list, ništa novoga nisu doznali, a ono što se čeka toksikološko je izvješće koje bi trebalo reći sve

Sa iznenadnom smrću Matthewa Perryja, koji je pronađen bez svijesti u svom domu 28. listopada ove godine, još se nitko nije pomirio - ni obitelj, bliski prijatelji i kolege glumci, ali ni brojni obožavatelji koji su ga obožavali osobito zbog uloge Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji'.

Iako je prošlo gotovo dva tjedna, pojedini detalji još uvijek nisu poznati. Naime tabloid The Blast dobio je na uvid službeni smrtni list glumca pokopanog prošlog petka u Memorijalnom parku Forest Lawn u Los Angelesu, nedaleko od Warner Bros studija, no iz njega nisu puno doznali.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

U smrtnom listu stoji da službeni uzrok smrti još uvijek nije poznat te da će se doznati tek nakon toksikoloških izvješća, na koje bi se moglo čekati tjednima.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

U istom je naveden i njegov očuh Keith Morrison kao osoba koja je mrtvozorniku dala potrebne informacije za smrtni list.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Dok Perryjev uzrok smrti i dalje ostaje službeno nepotvrđen, prva toksikološka izvješća pokazala su da u njegovom tijelu, u trenutku utapanja, nije bilo metamfetamina ni fentanila. Dublja analiza trebala bi pokazati je li Perry u tijelu imao bilo kakve tragove nekih lijekova na recept.