PONOSNe MAMe

Sve su razdragale: Ida i Mirna pokazale kako ih njihova djeca 'vide'

01.10.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Ida Prester i Mirna Maras Batinić su poznate mame koje na društvenim mrežama često pokazuju svoje potomke. Vidjeli smo ih u najrazličitijim situacijama, a s najnovijim objavama su raznježile mnoge. Glazbenica je pokazala sastav u kojem je jedan od njezinih sinova opisao mamu, a HTV-ova voditeljica se pohvalila crtežom kako ju je nacrtala njezina djevojčica

Ida Prester na društvenim je mrežama podijelila sastav svog starijeg sina Roka, koji je dobio čistu peticu za opis svoje mame.

'Moja mama ima plavu kosu, tirkizne oči i većinu vremena je nasmijana. Voli se šminkati, ali kaže da je čovjek lijep i sa šminkom i bez nje. Voli nositi svakakvu odjeću, ali pretpostavljam da najviše voli nositi naočale, crvenu haljinu i zelenu tvrdu torbicu nalik na dragulje. Moja mama ne voli igrati nogomet, ali moj brat Rio i ja ju nekad natjeramo. Jako puno radi na mobitelu, ali kada ima slobodan dan onda igramo društvene igre. Jako voli pjevati jer je poznata pjevačica i napravila je negdje oko 80 pjesama. Za kraj volim svoju mamu i ostalu obitelj više nego sve na ovom svijetu', napisao je Idin dječak.

U opisu je sretna mama i sama prokomentirala rad svog sina: 'Prilično objektivan opis, zanemarimo poznata. Djeca sve vide i sve kuže, možemo mi pričati što hoćemo'. Ida osim Roka, sa suprugom Ivanom Peševskim ima sina Rija.

Za razliku od Roka, 6-godišnjakinja Meri nije pisala ništa nego je nacrtala svoju mamu, Mirnu Maras Batinić. Za njezinu djevojčicu (koju je dobila u braku s inženjerom Željkom Batinićem) je poznato kako se bavi ritmičkom gimnastikom, a dobila je i svoju prvu medalju u travnju prošle godine. Mirna, osim kćeri, ima i sina Niku kojeg je dobila u braku s Marijom Valentićem.