simpatična objava

Pokazala fotografiju s vjenčanja: Ida Prester sa suprugom proslavila veliku obljetnicu

15.09.2023 u 23:26

Bionic
Reading

Deset godina braka Ida Prester obilježila je s vjenčanja i simpatičnom porukom suprugu

Poznata domaća voditeljica i pjevačica Ida Prester proslavila je desetu godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Peševskim, 44-godišnjim beogradskim poduzetnikom.

Nakon što dio ljeta proveli sa sinovima Rokom i Rijom u Parizu gdje su uživali u čarima Disneylanda, dio su proveli i uživajući u samoći i ljepotama jadranske obale.

Sada je na red došlo veliko slavlje okrugle obljetnice, koju je Ida Prester popratila objavom fotografija s vjenčanja te komentarom:

'Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo!! Ali i najbolje proživjela! Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli! Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date', napisala je.

Kada je riječ o uspješnosti njihova braka, nedavno je komentirala kako je među najvažnijim stvarima da jednom mjesečno negdje otiđu kao par, a u razgovoru s Fashion Guruom simpatično je dodala i kako je bitno da se svatko pridržava svoje estetike i ne miješa u kreiranje stajlinga partnera.

  • +2
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic