njihova idila

Mirna Maras Batinić raznježila rijetkim fotografijama sa suprugom, kojeg ne viđamo ga često

04.08.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Sezona godišnjih odmora i dalje traje, mnogi su već na svojim ljetnim destinacijama, a voditeljicu HRT-ove emisije TV Bingo show opušta se sa suprugom i djecom nedaleko Šibenika

Mirna Maras Batinić zadnjih dana pokazuje kako izgledaju dani provedeni na moru. Uživala je sa svojim roditeljima u Mirlović Zagori, pokazala više fotografija s plaže, a svoje pratitelje je iznenadila i objavom sa suprugom Željkom Batinićem.

'Mi', napisala je kratko i stavila crveno srce, a na fotografijama se mogu vidjeti trenutci nježnosti zabilježeni u morskom ozračju.

Lijepa plavuša o privatnom životu priča vrlo malo no svojedobno je odgovarala na pitanja pratitelja kad je otkrila čime ju je šarmantni Željko osvojio. 'Nježan, pažljiv, dobar, pazi a te neke male, a važne detalje. Ma divan. I osvojio me za tren', opisala je voditeljica.

  • +2
Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Podsjetimo, sa samozatajnim inženjerom je u braku već šest godina, a zajedno imaju kćerkicu Meri. Par se vjenčao u rujnu 2016. godine u tajnosti u centru Zagreba. Vjenčanje su ‘obavili’ u zagrebačkoj vijećnici, a slavili su u jednom restoranu u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Mirna iz prvog braka, s Mariom Valentićem, ima sina Niku. Voditeljica je više puta izjavila da se 'svi izvrsno slažu i s bivšim su partnerima u dobrim odnosima'.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević