'NE GLEDAJ GORE'

Sve je pod povećalom: Jeste li i vi primijetili ovaj propust u Netflixovom filmu o kojem svi pričaju?

29.12.2021 u 21:34

Bionic
Reading

Trebalo je svega nekoliko dana od premijernog prikazivanja filma 'Ne gledaj gore' na Netflixu da oštro oko jednog gledatelja uoči malu grešku u montaži, koja je brzo postala hit na društvenim mrežama

Iako bi, prije negoli bilo koji film ugleda svjetlo dana, isti trebao biti pregledan i preko nekoliko puta, kako bi se uvjerili da je sve upravo onako kako treba biti, ponekad se ipak potkradu greške. Tako se dogodilo i u slučaju najnovijeg Netflixovog hita 'Ne gledaj gore', o kojem posljednjih dana javnost ne prestaje pričati.

Mišljenja o filmu su podvojena - i dok jedni s oduševljenjem prepričavaju svaku scenu, drugi ne kriju razočaranje. No, u ovoj temi to nije priča, već greška koja se potkrala u montaži, a koja je zapela za oko oštrom oku jednog gledatelja.

U samo nekoliko dana od premijere filma, koji je okupio velike zvijezde današnjice (Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Leonarda DiCaprija i Jonaha Hilla), jedan korisnik TikToka, pod imenom Ben Köhler (@sightpicture) podijelio je na svom profilu kratki isječak iz filma koji do tog trenutka vjerojatno nitko nije ni primijetio.

  • +5
Film 'Ne gledaj gore' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Riječ je o jednoj od scena, koja se nalazi na 1:28:10 i u kojoj se može vidjeti cijela filmska ekipa i kamere kako stoje. Iako je to jedva primjetno golom oku, Benu Köhleru to nije promaklo, pa je uz to napisao: 'Vjerojatno su mislili da nitko neće primijetiti.'