spontana kao i uvijek

Suzana Mančić upucavala se zvijezdi serije 'Seks i grad'

22.04.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Jedan od najvećih svjetskih baletana Mikhail Baryshnikov, kojeg pamtimo kao Alexandera Petrovskog, jednog od partnera junakinje serije Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad', gostovao je u beogradskoj Narodnoj skupštini, a ondje se našla i najpoznatija Loto djevojka Suzana Mančić. Pred svima je postavila pitanje koje je zbunilo slavnog Rusa

'Kritike kažu da ste snažni kao bik, a nježni kao galeb. Kako se to manifestira u vašoj karijeri?' pitala ga je voditeljica zavodljivim glasom, a Mikhail Baryshnikov zbunio se na trenutak, piše Dnevni avaz.

'Morat ću to reći svojoj ženi', odgovorio joj je sramežljivo te dodao da je to veliko pretjerivanje i zabluda.

Mikhail Baryshnikov u Beograd je stigao zbog svoje predstave 'Brodsky / Baryshnikov', s kojom je nastupao u Americi. Poslije nastupa u Srbiji, čekaju ga Engleska, Njemačka, Švicarska i Izrael.

Ljubitelji jedme od najpopularnijih serija, 'Seks i grad', sjećaju ga se kao samodopadnog egocentričnog ruskog umjetnika Alexandera Petrovskog, koji se pojavljuje u zadnjoj sezoni serije.

Mikhail se pojavio i u filmu 'The Turning Point Herberta Rossa' iz 1977. godine, a nakon serije 'Seks i grad'  u New Yorku je 2005. otvorio centar za umjetnost koji nosi njegovo ime.