SVADBENA ZVONA

Suzana Mančić udaje se u 60. godini

27.02.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Nakon 16 godina veze, Suzana Mančić konačno će se udati za svog zaručnika, grčkog bankara Simeona Ocomokosa. Jedna od najpoznatijih jugoslavenskih voditeljica vjenčat će se u romantičnom ozračju Venecije

Suzana Mančić i njezin dugogodišnji partner na vječnu ljubav će se jedno drugom zavjetovati u pravoslavnoj crkvi, a na intimnoj ceremoniji stupanja u brak bit će samo kumovi i njihova djeca, koju imaju iz prethodnih brakova. Nakon ceremonije vjenčanja mladenci će se provozati gondolom po Canalu Grande, piše Kurir.

Lijepa 60-godišnjakinja ne planira se preseliti u Grčku nakon udaje.

'Za sada se ništa neće promijeniti jer 'Suzanin izbor' ne može raditi sam od sebe, a i Natalija je još na studiju. Kćeri se raduju mom vjenčanju poslije toliko godina, biraju za majku stajling, a ja samo vičem: 'Ništa komplicirano, molim vas'. Nosit ću nešto između vjenčanice i elegantne haljine. Treba ući u gondolu i ne potonuti u Canalu Grande', izjavila je za Kurir.

Bivša voditeljica, manekenka i glumica prije veze sa Simonom bila je osam godina u braku sa glazbenikom Nebojšom Kunićem. Isprva je mislila da se više neće udavati, ali sada je sigurna da je Simon pravi izbor za nju.