GRAND POVRATAK

Suzana Mančić se vraća na male ekrane

03.06.2014 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon teškog razdoblja u kojem je imala dvije teške operacije, Suzana Mančić vraća se jača nego ikada, iznenađena i sretna što je njena velika ljubav nije zaboravila

Suzana Mančić, najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije, u zadnje je tri godine imala dvije zahtjevne operacije, a tijekom pauze napisala je i dvije knjige. Zbog operiranih kukova, sebe zove Čeličnom Lady.

'Nije mi nimalo bilo dosadno tokom tri godine pauze, jer sam radila na sebi. Nisam dozvolila da se uljuljam. Napisala sam knjige koje je publika odlično prihvatila, imala sam dovoljno vremena za kćeri. Imala sam i dvije operacije, ali sada sam kao nova, čelična sam kao Thatcher, a borim se kao lav. Zbog implantata ne mogu prekrižiti noge kao što sam to činila sa 30 godina, ali namjestim se ja lijepo da to bude seksi', rekla je Suzana za Blic


Nakon pauze, iako nije mislila da će se ikada vratiti na televiziju, angažirana je kao voditeljica jedne glazbene emisije.

'Veoma mi godi to što sam tražena u trenutku kad sam mislila da je došlo vrijeme da se povučem i svoje mjesto prepustim mladim snagama. U prilici sam da produžim karijeru dugu već 40 godina. Kad su me pozvali s televizije, prestala sam biti gladna, jer sam svjesna da televizija ne trpi kilograme viška. Smršavjela sam nekoliko kilograma, ali sam u međuvremenu shvatila da izgled ipak nije presudan. Da je to jedino bitno, mene ne bi ni angažirali u ovoj hiperprodukciji mladih, tankih ljepotica. Osmijeh i ljepota bitni su na prvu loptu, a jedino inteligentne voditeljice opstaju na duge staze', tvrdi voditeljica.
Suzana ne odustaje ni od ljubavi, ali priznaje da danas ima drugačije kriterije nego u mladosti.

'S godinama se čovjek smiri i prestane tražiti idealnog partnera. Postane mu bitna sigurnost. Nitko nije idealan, pa ni moj Simica, ali meni je dobar. To mi je najduža veza. Često putujemo, on dolazi kod mene i ja idem kod njega, ne mjerimo tko se češće pakira', kaže najpoznatija loto djevojka.