MADDOX JOLIE PITT

Susret koji svi željno iščekuju: Brad Pitt još uvijek nije 'pokrpao' odnos s najstarijim sinom

13.12.2019 u 13:46

Bionic
Reading

Njihov odnos, koji su godinama gradili, rasplinuo se još 2016. kada su se sukobili u privatnom avionu, a navodno je upravo njihov okršaj bio okidač Angelini Jolie da zatraži razvod od Brada Pitta. Maddox je sada odrastao, no još uvijek ocu nije oprostio za taj incident

Nakon što je postao punoljetan, Maddox Jolie Pitt odlučio je otići na studij u Južnu Koreju. Tamo živi već neko vrijeme, no njegov otac, s kojim je već tri godine u nategnutim odnosima, još uvijek ga tamo nije posjetio.

'Brad se nije ni potrudio posjetiti ga. Jednostavno, među njima nema nikakvog kontakta, no Brad se nada kako će, kako je i njegov sin sve stariji, shvatiti neke stvari te da će se ponovno zbližiti', otkrio je izvor blizak glumcu Bradu Pittu.

U Južnoj Koreji, točnije na fakultetu Yonsei, 18-godišnji Maddox studira biokemiju, i ovaj Božić, baš kao ni Pax i Zahara, neće provesti s ocem. S Bradom Pittom blagdane će provesti samo 13-godišnja Shiloh te jedanaestogodišnji blizanci Knox i Vivienne.

  • +3
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

'Brad se nada da će djeca i prenoćiti kod njega, no dovoljno će mu biti i samo to što će na Badnjak biti zajedno', dodao je izvor.