u prijateljskom zagljaju

Susret Davida Beckhama i Halle Berry zbog kojeg je zaradila titulu 'cool mama'

29.02.2024 u 11:56

Bionic
Reading

Upoznati Davida Beckhama san je mnogih, ali i sina Halle Berry koji je tu priliku dobio prije nekoliko dana kada je na nogometnoj utakmici konačno upoznao svog idola noseći jednaku frizuru kao Beckham

Popularna glumica Halle Berry na Instagramu je objavila galeriju fotografija u kojima pokazuje kako je ispunila veliku želju svog 10-godišnjeg sina Macea! Upoznavši Macea s Davidom Beckhamom na utakmici Inter Miamija protiv LA Galaxyja, glumica je stavila osmjeh na lice svog 10-godišnjaka koji je veliki obožavatelj nogometa.

Na fotografijama se vidi kako je glumica utakmicu pratila u istaknutom društvu američkih repera Andersona .Paaka i Symbe, ali i kako je uzbuđeno ostvarila želju sina koji ne samo da je imao priliku upoznati Beckhama, već ga je Beckham i zagrlio te s njime popričao.

Iako mu je lice bilo skriveno, jasno je kako je nosio 'frajersku' frizuru poput Beckhama čije su frizure oduvijek postavljale trendove muških frizura.

'Hvala vam 'Major League Soccer' i David Beckham što ste ostvarili san mog sina i što ste mi dali dodatne bodove za 'cool mama'', napisala je glumica u objavi na Instagramu.

Osim galerije fotografija u kojoj je glavna zvijezda David Beckham, podijelila je i još jednu galeriju s fotografijama susreta s glumicom Halle Bailey koja je poznata po svojoj ulozi u novom filmu o Maloj sireni.

'Živjela sam za ovaj trenutak!! Hvala ti što si bila tako ljubazna prema meni, uljepšala si mi život', napisala je Bailey kolegici Berry.

ZANOSNA OSKAROVKA

Halle Berry plijenila seksepilom: Ispod zlatnog odijela otkrila donje rublje

Pogledaj galeriju