'sag awards'

Pedro Pascal pripit održao govor na dodjeli nagrada: 'Ovo je krivo iz toliko razloga...'

25.02.2024 u 18:35

Bionic
Reading

Holivudski glumac sinoć je imao noć za pamćenje! Nakon 25 godina u Cehu glumaca, osvojio je nagradu za svoju ulogu u seriji 'The Last of Us'

U Los Angelesu sinoć je održana dodjela nagrada Ceha glumaca, a nagrada na najboljeg muškog glumca u dramskoj seriji zahvaljujući svojoj ulozi u HBO-ovoj seriji 'The Last of Us' osvojio je Pedro Pascal. Koliko je i sam sumnjao u vlastitu pobjedu, potvrdio je u govoru.

'Ovo nije u redu iz mnogo razloga', započeo je glumac svoj govor primivši nagradu: 'Malo sam pijan. Mislio sam da bih se smio napiti. Pravim budalu od sebe, ali hvala puno na ovome! U sindikatu sam od 1999. pa je ovo nevjerojatna čast. Hvala nominiranima, svima, trenutno se ne mogu sjetiti nijednog imena.'

Misleći da će njegov kolega Kieran Culkin dobiti nagradu za svoju ulogu u seriji 'Succession', Pascal si je dopustio da popije koju čašicu, a nagrada ga je iskreno iznenadila.

Emotivan je glumac na pozornici gotovo i zaplakao dok se zahvaljivao suradnicima s HBO-a koji su mu pružili priliku da glumi u seriji, a naposlijetku je zahvalio i svojoj obitelji.

Drugi ovogodišnji kandidati za nagradu SAG za muškog glumca u dramskoj seriji bili su Culkin, Brian Cox ('Succession'), Billy Crudup ('The Morning Show') i Matthew Macfadyen ('Succession')

30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Irski glumac Cillian Murphy, u ulozi znanstvenika J. Roberta Oppenheimera, osvojio je nagradu za najboljeg filmskog glumca, a njegov kolega Robert Downey Jr. za najboljeg sporednog glumca. Nagrada SAG-a za najbolju glumicu otišla je Lily Gladstone, zvijezdi filma 'Ubojice cvjetnog mjeseca', a kao najbolja sporedna glumica slavila je Da'Vine Joy Randolph za ulogu u filmu 'The Holdovers'.

Elizabeth Debicki, koja je glumila princezu Dianu u Netflixovoj seriji 'Kruna', osvojila je nagradu za najbolju glumicu u TV drami.

  • +29
30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA