najbolji prijatelji

Brad Pitt i George Clooney uživaju u zajedničkim trenutcima na setu

28.02.2024 u 14:39

Bionic
Reading

Uskoro izlazi novi film u kojem su glavne zvijezde baš - Brad Pitt i George Clooney! Dvojica prijatelja okupila su se nakon 16 godina, a sreću zbog ponovne suradnje ne kriju

Brad Pitt i George Clooney poznati su kao velike zvijezde koje dijele i jedno divno prijateljstvo. Nova rezidencija obitelji Clooney u blizini je Pittovih vinograda, a dva holivudska velikana ponovno udružuju snage i u novom filmu 'Wolfs'.

Snimajući film, Brad Pitt i George Clooney uživaju u zajedničkom vremenu te na setu trilera o dva intrigantna lika koja su prisiljena raditi zajedno na istom zadatku.

Pitt i Clooney nisu prisiljeni, već vrlo zadovoljni što mogu ponovno surađivati: 'Wolfs je bio mesnat projekt i obojica su se stvarno zainteresirali za njega. Uzbuđeni su zbog filma i vraški uživaju u njemu kako se približava vrijeme izlaska', rekao je izvor za People.

'On je moj prijatelj i jako nam je lijepo zajedno. Stvarno se radujem', komentirao je ranije Clooney o ponovnom udruživanju s Pittom.

Glumci su već surađivali u filmovima 'Spaliti nakon čitanja' iz 2008, 'Ispovjest opasnog uma' iz 2002. te tri Oceanova filma od 2001. do 2007. godine, a najnoviji film snima se u New Yorku te ga potpisuje Jon Watts.

'Brad i George su zauvijek prijatelji. Oni se vole i poštuju bez obzira na to koliko je godina bilo između zajedničkih nastupa. Davno su prošli i bili su sretni što su radili zajedno na ovom filmu', dodao je izvor govoreći o dugogodišnjem prijateljstvu glumaca koji su nekoć slovili kao najpoželjnije neženje.

  • +3
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

U pauzama od snimanja George Clooney utočište traži u manjem francuskom mjestu gdje uživa sa svojom Amal u opuštenim šetnjama. Kako su zabilježile fotografije, šetnjama se često pridružuje i Nelson, štenac kojeg je glumac poklonio svojoj lijepoj supruzi za rođendan.

COOL LOOK ILI...

Brad Pitt privlačio poglede u bizarnom stajlingu s lubanjom kakav se ne viđa svaki dan

Pogledaj galeriju