sag awards

'Reunion' koji smo čekali: Okupile se zvijezde filma 'Vrag nosi Pradu'

25.02.2024 u 16:38

Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: George Pimentel for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumačka ekipa filma 'Vrag nosi Pradu' Anne Hathaway, Meryl Streep i Emily Blunt ponovno su se okupile na dodjeli nagrada Ceha glumaca 2024. kako bi predstavile najboljeg glumca u humorističkoj seriji

U posljednje smo vrijeme svjedoci raznim ponovnim okupljanjima, a jedno takvo dogodilo se sinoć na pozornici dodjele nagrada Ceha glumaca! Na pozornicu je prvo izašla Meryl Streep, a onda su joj se pridružile Anne Hathaway i Emily Blunt te je veseli trio obožavateljima bar na kratko priredio tako dugo čekan 'reunion'.

Streep je prva izašla na pozornicu, a nakon što se nespretno spoktaknula priznala je okupljenima da je zaboravila i naočale i omotnicu s popisom ovogodišnjeg pobjednika, no zato su tu bile Hathaway i Blunt koje su, baš kao prave pomoćnice iz filma 'Vrag nosi Pradu' iz 2006, donijele glumici njezine stvari koje nedostaju.

'Meryl i Miranda Priestly su poput blizanki', rekao je Blunt, s čim se Streep oštro nije složila, no Hathaway se nadovezala na Blunt rekavši da to nije bilo pitanje.

Dok je dodjela nagrada SAG označila prvo veće javno okupljanje Hathaway, Streep i Blunt u posljednje vrijeme, Hathaway i Blunt nedavno su se sastale u intervjuu za Variety te su tada komentirale film koji je 2006. postao pravi hit, a i dan danas drži status jednog od uspješnijih chick-lit filmova.

'Bila sam tako zelena kad sam došla u tu situaciju, a ti si bila kao najtopliji zagrljaj. Iako si u to vrijeme bio kolosalna filmska zvijezda, tretirala si me kao potpuno ravnopravnu. Ti si jedna od ljudi koje najduže poznajem. Poznajemo se 18 godina', rekla je Blunt tada kolegici.

  • +29
30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

I dok je Emily Blunt sinoć blistala u izazovnoj crvenoj haljini dubokog dekoltea s potpisom Louisa Vuittona, Hathaway se odlučila za kraljevski plavu haljinu s predimenzioniranim remenom koju potpisuje Atelier Versace.

Njezin odabir nije bio nimalo slučajan, već je pun referenci na kultni film.

Naime, i tamo je u jednoj sceni problematiziran remen koji će Miranda Priestly odabrati kako bi upotpunio kombinaciju za naslovnicu, ali i plava boja za čije nijanse Annie iz filma nije marila.

  • +8
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher for SA / Shutterstock Editorial / Profimedia