BRITANSKI MEDIJI NAGAĐAJU

Šuška se da je Meghan Markle u tajnosti prevezena u bolnicu u kojoj je i rodila sina

07.05.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja o tome da su propali planovi Meghan Markle da rodi svoje prvo dijete kod kuće te da je u nedjelju u pratnji princa Harryja i njegova osiguranja iz Scotland Yarda prebačena u jednu od bolnica u Londonu, u kojoj je jučer u ranim jutarnjim satima rodila sina

Sve se, prema pisanju Daily Maila, odvilo u najvećoj tajnosti, tako da čak ni stariji članovi kraljevske obitelji nisu bili upoznati s činjenicom da je Meghan Markle, u pratnji princa Harryja i njegova osiguranja iz Scotland Yarda, ali i majke Dorije Ragland, koja je u Americi završila tečaj za dulu, u nedjelju popodne prevezena u bolnicu. Nagađa se da je riječ o bolnici Portland, u kojoj su svojedobno rođene i princeze Beatrice i Eugenie, u kojoj uobičajeni porod stoji 130 tisuća kuna.

Budući da je prenijela te da nije rodila u terminu, lako je moguće da je 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa i inducirana, a kako bi bila pod nadzorom liječnika, ostavljena je u bolnici preko noći te je pred jutro, točnije u 5.26 po britanskom vremenu, rodila sina.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijelo vrijeme poroda uz nju je bio njezin suprug, princ Harry, a on kasnije u obraćanju medijima nije mogao sakriti ponos i uzbuđenje zbog činjenice da je postao otac. Unatoč svemu, Buckinghamska palača odbila je potvrditi je li Meghan Markle doista rodila u bolnici, a sve zbog odluke supružnika da detalje o porodu žele zadržati za sebe.

Za razliku od njih, princ William i Kate Middleton nakon rođenja svakog djeteta bili su 'prisiljeni' pozirati s novorođenčetom ispred krila Lindo bolnice St. Mary. Upravo zbog toga Meghan Markle odbila je bilo kakvu mogućnost da i oni naprave isto, odlučivši da će, kada oni budu smatrali da je pravo vrijeme, s javnosti podijeliti fotografiju novorođenčeta i pojedine detalje.