POLJULJANI ODNOSI

O dolasku prinove u kraljevsku obitelj oglasio se i Meghanin otac Thomas Markle

06.05.2019 u 18:23

Bionic
Reading

U objavi Buckinghamske palače o rođenju sina Meghan Markle i princa Harryja jedina osoba iz bliže obitelji čije se ime ne spominje je Thomas Markle. Meghan i njezin otac u lošim su odnosima od njezinog vjenčanja s princem Harryjem u svibnju prošle godine, a o unuku je odlučio progovoriti preko britanskog tabloida The Sun

'Nadam se da će dijete služiti britanskoj kruni s naklonošću, čašću i dostojanstvom', izjavio je Thomas Markle u razgovoru zabritanski tabloid The Sun.

  • +27
Princ Harry i Meghan Markle s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanski mediji uvjereni su kako ovaj bivši holivudski filmski djelatnikvrlo vjerojatno nikada neće upoznati unuka, budući da je Meghan odlučila prekinuti svaki kontakt s njim nakon što je odlučio zaraditi na njezinoj vezi s britanskim princem Harryjem prodavajući nikad viđene fotografije i dijeleći informacije iz njezinog privatnog života.

U odnosu na poljuljane odnose s biološkim ocem, Meghan njeguje skladni odnos s majkom Doriom koja je prije mjesec dana iz Los Angelesa doputovala u London kako bi bila uz kćer tijekom njezinog poroda i prvih dana majčinstva.

Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia