PRINOVA U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Princa Harryja svladale emocije: 'Ovo malo stvorenje je za umrijeti od slatkoće'

06.05.2019 u 16:24

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle postali su roditelji prvi put. Beba Sussex rođena je u 5.26 po engleskom vremenu s 3,2 kilograma, a iako je Buckinghamska palača ranije najavila kako će vojvode od Sussexa tek nakon nekoliko dana obavijestiti javnost o detaljima, princ Harry nije mogao sakriti oduševljenje činjenicom da je postao tata te je svoju sreću odlučio podijeliti s okupljenim novinarima. Njegova izjava za medije raznježila je mnogobrojnu javnost

'Jako sam uzbuđen što mogu podijeliti s vama vijest da smo Meghan i ja danas ujutro dobili dječaka, jako zdravog dječaka. Majka i beba se odlično drže. Bilo je to dosad najnevjerojatnije iskustvo koje nisam mogao ni zamisliti', rekao je princ Harry okupljenim novinarima ispred Frogmore Cottagea na imanju Windsor, gdje je njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle danas u ranim jutarnjim satima rodila njihovo prvo dijete.

'Kako bilo koja žena može to podnijeti, još mi je uvijek neshvatljivo, ali oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni za svu ljubav i podršku koju dobivamo. Bilo je nevjerojatno i htio sam to podijeliti sa svima', dodao je još uvijek vidno zbunjeni princ kojeg su svladale očinske emocije.

'Ovo malo stvorenje je za umrijeti od slatkoće', rekao je oduševljeni princ, a sve vrijeme tijekom poroda bio je pored Meghan, pružajući joj podršku i bodreći je.

'Beba je malo zakasnila pa smo imali malo vremena razmisliti o tome, to je sljedeći korak. Vidjet ćemo se za dva dana ako sve bude po planu', odgovorio je princ Harry novinarima na pitanje jesu li on i Meghan već izabrali ime za bebu koju je s nestrpljenjem iščekivao cijeli svijet.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia