emocije na sve strane

Supruga bivšeg 'vatrenog' Raquel dotaknula je mnoga srca dirljivom objavom važnoj osobi u svom životu

20.01.2021 u 14:35

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme Raquel Mauri nije više toliko aktivna na društvenim mrežama. Posvetila se, čini se, svojim djevojčicama Althe i Adari. Jedan od najintimnijih trenutaka iz svoje majčinske svakodevice odlučila je pokazati vojski svojih pratitelja, a oni su je obasuli najljepšim komentarima

'Djevojčice moja, učiš me svaki dan, puno više nego što ja tebe mogu naučiti. Ti si hodajuće srce, volim te', poručila je Raquel Mauri jednoj od svojih mezimica koju na fotografiji nježno drži u svom zagrljaju. Naravno, kao i svaki put, Ivan Rakitić je prvi komentirao fotografiju, gotovo uvijek istim riječima kad komentira djecu: 'Moj život', a javila se i njezina sestra Irene Maury koja je kao i većina pratitelja svojoj sestri poslala srčeka.

Atraktivna Andalužanka objavila je sličnu fotografiju svoje majčinske idile na Instagram storyju na kojoj je opisujući kako njezina djevojčica drijema na njoj. Inače, Rakitićevu dragu smatraju jednom od najzgodnijih žena domaćih nogometaša, a obzirom na fantastičnu liniju, mnogi nikad ne bi rekli da je rodila dvoje djece.

Djeca su kruna ljubavi Raquel i Ivana koji su se upoznali u siječnju 2011. kada je nogometaš došao u španjolsku Sevillu igrati za istoimeni klub. Raquel mu je poslužila piće i osvojila ga na prvi pogled. Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, par se ludo voli kao i prvog dana.

  • +4
Ivan Rakitić & Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia