rastopit će srce vatreno

Raquel uz Rakitića stoji nakon najteže odluke u karijeri i nježno mu poručuje: 'Volim te, majstore'

24.09.2020 u 12:26

Bionic
Reading

Početkom tjedna dokapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Seville, Ivan Rakitić objavio je da se oprašta od igranja za Vatrene. I u toj važnoj i velikoj životnoj prekretnici uz njega je njegova supruga Raquel Mauri

Raquel Mauri često lansira neizmjerne količine ljubavi i javno, putem romantičnih objava. Ponovo je razgalila srca mnogobrojnih obožavatelja, uputivši svom odabraniku posebnu poruku koja dokazuje kako su zaljubljeni kao i prvog dana i da je 32-godišnjem Ivanu Rakitiću najveća podrška i u trenutku kad se odlučio oprostiti s karijerom reprezentativca nakon 106 nastupa i 15 golova. Na hrvatskom mu je poručila: 'Volim te, majstore'.

Već je svima poznato kako se ni bivši dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije, ne libi pokazati svoju nježnu stranu. Sredinom kolovoza s voljenom Raquel je proslavio 9 godina veze, a emotivni nogometaš nije štedio na romantici. 'Devet godina uz tebe, devet godina punih ljubavi i sreće! Hvala ti za sve trenutke života, nikad neću zaboraviti dan našeg prvog poljupca. Ova ljubavna priča vrijedi i za mnogo više. Volim te puno', poručio je Ivan lijepoj Andalužanki, a ljubav prema njoj je zapečatio je i brojnim tetovažama po svom tijelu.

Znao je proslavljeni sportaš da mu je atraktivna brineta suđena premda je prije nego što je pristala na prvi spoj zvao čak 20 ili 30 puta. Prvi put ju je ugledao 2011. godine dok je radila u hotelskom baru. Danas imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru i žive u Sevilli, gradu u kojem su se vjenčali čak dvaput (prvi put civilno, a onda dvije godine kasnije i crkveno).

View this post on Instagram

☁️✨🤍✨#sueñasinmiedoAmaSinLimites🌟

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on