njezin ponos

Kakva mama, takve kćeri: Rakitićeva draga pokazala svoje modne dvojnice i njihovu najslađu usklađenost

07.01.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Kad se ne hvali svojim modnim kombinacijama supruga nogometaša Ivana Rakitića voli objavljivati njihove plavokose djevojčice sedmogodišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru, naravno uvijek identično odjevene

Atraktivna Andalužanka zaslužna je stajlinge njihovih djevojčica. Često su odjevene isto kao mama, a ovaj su put ih je fotografirala bez da pozira s njima. Odjenula im je crne majice, zelene jaknice od eko krzna, crvene tajice i čizmice, a u kosu im je stavila crne mašnice.

Obitelj se uskladila i za božićno fotografiranje pa su Ivan i Raquel odjenuli bijele majice, a djevojčice su imale jednake haljinice na kojima su se nalazili božićni sobovi. Osim toga, Raquel je djevojčicama stavila i mrvicu šminke, što su primijetili obožavatelji. 'Nije baš primjereno šminkati malu djecu', komentirali su.

Za doček Nove godine djevojčice je odjenula u crveno od glave do pete. Pozirale su pored bora i crvenih balona a namijenila im je crvene haljinice od tila, hulahopke a imale su i crvene mašnice na kosi. Supružnici Rakitić se osim skladnim odnosom (na kojemu im mnogi zavide), mogu pohvaliti i izvrsnim ukusom za modu što očito je, prenose i na svoju djecu pa je sigurno kako će curice izrasti u prave modne trendseterice.