IMA SAMO 19 GODINA

Što danas radi Luka Veić, najmlađi pobjednik MasterChefa

07.03.2024 u 15:09

Bionic
Reading

U zadnjoj, šestoj sezoni kulinarskog showa mladić iz Neorića iz Dalmatinske zagore sve je osvojio kuhanjem, ali i svojom skromnošću i samozatajnošću. Nakon što je odnio titulu najboljeg, najavio je da želi otputovati u Afriku i naći se u ulozi vlasnika restorana. Od pobjede u showu prošlo je tek nekoliko mjeseci, no život mu se već promijenio

Luka Veić upisao se u povijest kao najmlađi pobjednik popularnog showa. U njemu se probijao iz pozadine, imao je i loših faza, ali je od početka bilo jasno da je veliki kulinarski talent. Kaže da danas ima dosta poslovnih ponuda.

Simpatičnog 19-godišnjaka ljudi prepoznaju na ulici, te priznaje da se na 'to sve nešto na što se treba naviknuti'. Otkrio je da je prihvatio i prve kulinarske izazove.

'Sad će doći sezona tako da sređujemo jedan restoran, tradicija na moderno, i sad sam u tome', izjavio je za IN Magazin. Prije koji mjesec je otkrio da se 'bavi osmišljavanjem menija i da je većina gotova' te da će 'u njemu biti i par jela koji su obilježili njega u Masterchefu'.

  • +19
Luka Veić, pobjednik showa 'MasterChef' Izvor: Društvene mreže / Autor: Luka Dubroja

Ranije je izjavio da bi 'volio stvarati tradicionalna jela s njegovim potpisom na moderan način' i 'spajati nesvakidašnje i nespojive okuse'. Želja mu je jednog dana samostalno otvoriti restoran pa će nastojati realizirati sve što može i sve što želi.