PRVA HRVATSKA DANCERICA

Sjećate li se ove dance zvijezde 90-ih?

25.02.2014 u 09:41

Bionic
Reading

U opsežnom intervjuu danom za portal Scena.hr, zvijezda domaće dance scene 90-ih, Nikita, komentirala je najavljenu kompilaciju 'Dance party' svojih kolegica Ivane Banfić, Minee i Elle ustvrdivši da je jedna jedina i originalna Nikita, a ostalo su sve loše kopije

'Jako mi je drago da su to potegle jer otvaraju put za našom glazbom koja je nekad harala žešće, no mislim kako nije u redu od njih da me ne pozovu makar reda radi. Ipak sam ja bila prva dancerica u Hrvatskoj, a i dan danas ostala', rekla je Nikita o planovima Ivane Banfić, Elle i Minee da objave kompilaciju s najvećim hitovima iz devedesetih.

Iako joj se ideja načelno sviđa, za dvije kolegice nije sigurna da im je mjesto u kompilaciji 'Dance party'.

'Definitivno ne razumijem što Minea radi s njima, bit će zalutala. No znam da je situacija u Hrvatskoj loša pa treba kruh zaraditi. Čudno mi je za Ivanu – ona je ipak uvijek bila zabavnjak, komercijala pa se mijenjala nešto nakon toga, kao hoće biti 'denserica', pa malo narodnjak, pa svašta nešto, pa sad kao povratnica te je počela s novim pjesmama. A kopa, radi... valjda se pokušava prilagoditi? Neka joj je sa srećom. E, da, i malo mi je smiješna njena izjava da je s mužem pet puta na dan. Samo ne znam što je s njim to radila, možda je kupus sadila! Baš sam se slatko nasmijala na tu izjavu!' nastavila je nešto oštrije Nikita.


Upitana da kolegicama da neki savjet, Nikita je bila jasna: 'Definitivno nove pjesme, pronaći sebe, slušati srce. Kako bih ja rekla: Jedna je seks-bomba, jedna je Marilyn Monroe, pa tako i jedna jedina i originalna Nikita, a ostalo su sve loše kopije!

Sve što ste željeli znati o Nikitinu višegodišnjem izbivanju iz medija, umjetničkom djelovanju, majčinstvu, životnim borbama i novom albumu, pročitajte u ekskluzivnom intervjuu za Scena.hr