prije 23 godine

Tony Cetinski sa sjetom se prisjetio nekadašnjih vremena

23.06.2017 u 17:54

Bionic
Reading

Iščekujući brojne nastupe diljem Hrvatske i regije tijekom ovog ljeta, Tony Cetinski rado se sjeća devedesetih kada je žario i palio svojim hitovima te razdoblja kada su, po njegovu mišljenju, mladi slušali kvalitetniju glazbu. U to vrijeme svoje su karijere započeli mnogi danas poznati glazbenici, poput grupe ET, Sandija, Minee

'Prepoznajete li svakoga od nas? Tadašnji tinejdžeri koji su ovo slušali uz sve loše što su im devedesete donijele, nekako su ipak slušali kvalitetniju mjuzu. Ne mislim samo na domaću glazbu', napisao je Tony pored naslovnice nekad popularnog časopisa Pop Extra iz 1994. godine, na kojoj je sa članovima grupe ET i Sandijem.

Tijekom eksplozije dance glazbe 90-ih nema tko se nije pokušao baviti glazbom u Hrvatskoj. Neki su postigli status trash zvijezda, a neki su ostvarili ozbiljne karijere. Jedan od njih je svakako i Tony Cetinski. Profesionalnu glazbenu karijeru je započeo 1988. prvim albumom 'Srce nikada ne laže', no prava slava za njega je stigla tek u devedesetima kada se pozicionirao u sam vrh glazbene scene.