'VOZIM KAO MANIJAK'

Stjepan Hauser doživio nezgodu i pokazao što mu se dogodilo

04.06.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Domaći violončelist osim po iznimnom glazbenom talentu, poznat je i po svojoj otvorenosti, britkom jeziku, a i po duhovitosti. Ovoga puta sve je to dokazao objavom fotografije nakon nesretnog pada s bicikla

Nakon osam godina gotovo neprekidnog nastupanja po cijelom svijetu dvojac 2Cellos napokon je doma. Stjepan Hauser uživa u osami svoje nove vile u malom istarskom mjestu Pomeru, smještenom nekoliko kilometara od Pule te u Raklju kod mame i tate. Vrijeme provodi i rekreirajući se. Kako je ranije izjavio, voli šetati prirodom, voziti kajak, plivati i puno hodati. A i voziti bicikl. Zadnja vožnja neslavno je prošla, jer se glazbenik ozljedio. 'Vozim bicikl kao manijak' poručio je i svojim fanovima pokazao kakva mu se ozljeda dogodila.

'Sada je pauza koja će potrajati sigurno godinu i pol, a onda ćemo se vratiti jači nego ikada', poručio je nedavno Hauser. No on i Luka Šulić prije svega se moraju odmoriti i kako su odlučili, okrenuti se i solo karijeri. Ovog mjeseca bi, kako je najavio, trebao otputovati u London gdje će snimati s Londonskim simfonijskim orkestrom svoj solo album.

  • +5
Stjepan Hauser Izvor: Reuters / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL