NOVI IZGLED

Stjepan Hauser iznenadio obožavatelje: Napravio veliku promjenu na sebi

03.05.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon 2Cellos američke turneje poznati violončelist odmara u krugu obitelji, u Raklju kod Pule. Stjepan Hauser uživa u dugim šetnjama u društvu svog ljubimca, vrijeme provodi s prijateljima i gušta u gastro delicijama. No ne zaboravlja na dobar imidž, pa je odlučio osvježiti svoj look

Obožavatelji diljem svijeta komentiraju svaki njegov nastup, video spot, intervju i fotografiju, a kako to kod velikih zvijezda obično bude, komentira se i svaka promjena izgleda.

I dok kod žena nije neočekivano mijenjanje frizura gotovo iz mjeseca u mjesec, kod poznatih muškaraca to je svaki put iznenađenje. Upravo takvo svojim obožavateljima pripremio je i Stjepan Hauser koji već neko vrijeme fura 'nestašnu', trendovsku mušku kokoticu. Neki fanovi su komentirali kaktus u njegovoj pozadini, slali mu razne poruke, no ipak mu je više njih dalo komplimente zbog promjene.

View this post on Instagram

How are you enjoying Spring?!

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Nedavno se Stjepan Hauser pohvalio fotografijom s voljenom ženom, svojom majkom. 'Proputovao sam svijet nebrojeno puta, ali biti kod kuće s mamom je najljepši osjećaj na svijetu', poručio je pored fotografije na kojoj pozira s mamom Marijom skrivajući sreću.

  • +7
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL