ELOISE CHRISTINA

Stigla još jedna djevojčica: Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger potvrdili sretne vijesti

23.05.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu kći slavnog holivudskog snagatora Arnolda Schwarzenegger i supruga glumca Chrisa Pratta, Katherine Schwarzenegger otkrila je da je rodila drugo dijete, a djevojčica je dobila i prelijepo ime

Nakon kćerkice Lyle Marije, u dom Katherine Schwarzenegger i Chrisa Pratta stigla je još jedna djevojčica. Sretnu vijest da je kći holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera rodila drugo dijete, potvrdili su ponosni roditelji Katherine i Chris koji su na svojim profilima na društvenim mrežama objavili sretne vijesti.

'Uzbuđeni smo što možemo objaviti rođenje naše druge kćeri, Eloise Christine Schwarzenegger Pratt. Blagoslovljeni smo i zahvalni', stoji u jednostavnoj objavi.

Inače, supružnici imaju već i 21-mjesečnu Lylu Mariju, dok glumac Chris Pratt iz propalog braka s glumicom Annom Faris ima i devetogodišnjeg sina Jacka. Novu ljubav pronašao je u Schwarzeneggerovoj kćeri, s kojom se vjenčao u lipnju 2019. godine.

Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Katherine Schwarzenegger nikada nije krila koliko želi postati majka i koliko je majčinstvo ispunjava: 'Oduvijek sam željela biti majka, stoga se uistinu veselim tom periodu života i uzbuđena sam zbog svega. Osjećam se blagoslovljeno što sam dobila priliku da to doživim sa svojim suprugom.'