ZAMIJENIO GA S KOLEGOM

Arnold Schwarzenegger pošteno se našalio na račun svog slavnog zeta

05.01.2021 u 23:09

Bionic
Reading

Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije godinu 2020. završio je u svom stilu, svog zeta Chrisa Pratta zamijenivši za njegovog glumačkog kolegu, Chrisa Evansa

Zvijezda 'Terminatora' otac je Prattove supruge Katherine, a proteklog tjedna uspio je napraviti glupost uključivši se u njegovu humanitarnu akciju putem Instagrama.

' Zdravo, Chris ... Evans. Ne Chris Evans, oprosti. Sjebao sam cijelu ovu stvar od početka. Chris Pratt ', rekao je Schwarzenegger smijući se.

'Ispričavam se zbog toga. Trebao bih znati tvoje ime', nastavivši: 'Ti si moj omiljeni zet'.

Zvijezda Marvelovih filma zatim je rekla: 'Ja sam tvoj jedini zet, bilo bi ti bolje da sam ti najdraži'.

Sa 31- godišnjom kćeri holivudskog snagatora, Chris Pratt uplovio je u bračnu luku 2019. godine, a ovoga ljeta postali su roditeljima djevojčice Lyle Marie.

  • +10
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije Schwarzeneggerova uključivanja u humanitarnu akciju Chrisa Pratta, glumac je izrazio zabrinutost kako bi cijelu stvar mogao uprskati.

'On je gospodin svemir, terminator, bivši guverner Kalifornije, moj punac i djed moje kćeri. Bilo bi bolje da ovo ne uprskam inače bi me mogao uništiti', Pratt je izjavio javnosti uoči gostovanja Scwarzeneggera u njegovoj humanitarnoj akciji organiziranoj putem Instagrama.

Ovog utorka Pratt je javnosti otkrio kako je uspio sakupiti 600 tisuća dolara za pomoć američkoj humanitarnoj organizaciji Greater Good.

  • +7
Arnold Schwarzenegger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia