KATHERINE SCHWARZENEGGER

Stiže još jedna beba: Kći jednog od najpoznatijih holivudskih snagatora ponovno je trudna

17.12.2021 u 23:29

Bionic
Reading

Prema pisanju američkih medija, Katherine Schwarzenegger i holivudski glumac Chris Pratt ovu će godinu pamtiti po sretnoj vijesti, budući da su pred sam kraj 2021. doznali kako će njihova tročlana obitelj u idućoj godini postati bogatija za još jednog člana

Kako je iz više izvora potvrđeno za magazin People, holivudski glumac Chris Pratt i njegova supruga, kći Arnolda Schwarzeneggera, Katherine, očekuju drugo dijete. Par, koji se vjenčao u lipnju 2019. već imaju djevojčicu Lylu Marie, rođenu u kolovozu 2020., a iz propalog braka s glumicom Annom Faris, Pratt ima i devetogodišnjeg sina Jacka.

Ove sretne vijesti dospjele su u javnost netom nakon što je 42-godišnji glumac svojoj deset godini mlađoj supruzi napisao dirljivu posvetu povodom njezinog 32. rođendana.

'Sretan ti rođendan ljubavi! Ti si tako divna supruga, majka, maćeha i životna partnerica. Ne mogu zamisliti koliko bi bio izgubljen bez tebe!' Uz to je objavio i niz Katherininih fotografija snimljenih tijekom odmora u vožnji brodom, na kojoj ona ne krije svoj osmijeh po kojem je poznata.

  • +2
Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, za vjerojatno najpoznatijeg holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, malena Lyla Marie prvo je unuče, stoga je za pretpostaviti da ga je vijest o još jednoj bebi u obitelji oduševila.