obnovit će suradnju

Stigla je i službena potvrda od Severinog PR-a, nakon godinu dana pauze opet radi s Tomislavom Petrovićem

15.06.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Važan muškarac koji je bio dio pjevačičinog života odnedavno je opet u njemu. Nakon nakon više od godinu dana Severina će opet raditi s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem s kojim se razišla nakon 17 godina suradnje u ožujku prošle godine

'Nastavno na vaš upit, mogu vam potvrditi informaciju da Severina i Tomislav Petrović surađuju te da se svi u timu veselimo skorašnjim budućim projektima', potvrdio nam je njezinog PR menadžer Davor Grgin.

Podsjećamo, mnoge je šokirala vijest da je jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih poslovnih suradnji na našoj glazbenoj sceni pukla nakon 17 godina. Prije 10 godina Severina i Tomica zajedno su osnovali tvrtku Glazbeni program d.o.o. koja je cijelo vrijeme bila aktivna unatoč privremenom zahlađenju njihova odnosa. Tijekom karijere su oboje ispisali mnoge zajedničke uspjehe, a on joj je bio puno više od samog menadžera.

Tomicu je kratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, radeći na Severininoj uspešnoj turneji 'The Magic Tour', a Petrović u međuvremenu nije medijima davao nikakve izjave. Pojavio se tek na nekoliko javnih događaja kao što su rock koncerti i promociji mlade Huljićeve pulenice Domenice. U glazbenim kuloarima čulo se da je dobivao ponude za novim angažmanima, no koliko je poznato, ni jednu nije prihvatio.

Iza pjevačice je turbulentno razdoblje. No ne staje u glazbenom smislu, već je radi punom parom u jednom zagrebačkom studiju, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte. Prvi od njih bit će 11. 7. u njezinom rodnom gradu Splitu.