ČISTKA NA INSTAGRAMU

Nevolje u raju: O novom potezu Severine i Igora Kojića svi bruje

31.05.2020 u 17:49

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme sve se glasnije šuška o krizi u Severininom braku, a najnoviji potez bračnog para samo je dolio ulje na vatru. Naime, Severina i Igor Kojić od svog su vjenčanja na svojim Instagram profilima pratili isključivo jedno drugoga, no od danas više ne rade ni to

Ni Severina ni Igor Kojić posljednjih dana nisu poduzeli ništa čime bi demantirale medijske napise o navodnim bračnim razmiricama, a njihovi najnoviji potezi samo nadolijevaju ulje na vatru.

Iako se Igor Kojić jučer prvi put oglasio u vezi navodne svađe između njega i Severine, danas su se supružnici otpratili s društvenih mreža. Još od vjenčanja bračni par na svojim je Instagram profilima imao samo jednu osobu koju prati, Severina Igora, a Igor Severinu, no od danas se njih dvoje više na prate na toj društvenoj mreži.

Da stvar bude zanimljivija Igor Kojić uklonio je sa svog profila i jučerašnji post u kojem je napisao stihove pjesme 'Namćor' Đorđa Balaševića 'Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina', a mnogi su primijetili kako Severina nije lajkala taj njegov post.

Prije nekoliko dana Kojić je uklonio i profilnu fotografiju na kojoj je bio sa Severinom. Zbog svega toga sve se glasnije šuška da je njihov brak u krizi, a nagađanja su krenula nakon što se Severina vratila sama, bez Igora, iz Beograda u Zagreb.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Mnogima nije promaknulo ni to što Severinu više ne prate ni njezini svekrva i svekar, Olja i Dragan Kojić Keba, koji su sa svojih profila obrisali i sve novije zajedničke fotografije iako su sve donedavno hvalili idiličnim odnosima.