PRISTIŽU PORUKE PODRŠKE

Stand up komičar zabrinuo svoje obožavatelje: Ivan Šarić završio u bolnici, a razlog nije nimalo bezazlen

13.01.2020 u 10:40

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, jedan od najomiljenijih hrvatskih stand up komičara, svojom je posljednjom objavom zabrinuo sve. Fotografije snimljene u jednoj od zagrebačkih bolnica ne izgledaju nimalo bezazleno, a Šarić je i sam dao naslutiti da mu nakon svega vrlo vjerojatno predstoji i operacija

'1. Slika bez malo lijekova, 2. Malo više, 3. XXXL painkilleri. Sutra ću znat više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor.'

Napisao je to na svom Instagram profilu stand up komičar Ivan Šarić i zabrinuo sve fotografijama na kojima leži na pomoćnom ležaju u hodniku zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, poznatijeg kao Vinogradska bolnica.

Po hashtagovima koje je napisao, Šarić je otkrio i što se točno dogodilo - diskus hernija, koja se javlja najčešće u lumbalnom i cervikalnom dijelu kralježnice, a riječ je o boli izazvane pritiskom diskusa koji se nalazi između dvaju kralježaka i koji, u ovom slučaju, bude potisnut prema živcu koji izlazi iz kralježnice.

Poruke potpore krenule su se odmah nizati, a suosjećanje je pokazao i pjevač Saša Lozar, koji je i sam imao sličnih iskustava, a za sve je, kako tvrdi, krivac njihova visina. Lozar je poručio i Šarićevoj zaručnici Korani Gvozdić da izdrži, budući da će njoj biti sada najteže kod kuće s 'pacijentom.

  • +2
Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ipak, u svoj toj boli Šarića nije napustio njegov humor po kojem je prepoznatljiv, pa je na komentar popularnog lovca iz 'Potjere', Deana Kotige da mu tako i treba jer je uvijek gledao na sve ljude svisoka, odgovorio: 'Jedina želja koju imam prije nego odem je da me zapratiš, ali ti si sad iznad svih i ne sjećaš se više nas običnih županijskih influencera'.