TKO JE BOLJI?

Uvijek spreman za dobru šalu Ivan Šarić zaručnici pokazao 'kako se to radi'

10.09.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Što na stand up nastupima, što u showu 'Ples sa zvijezdama', publika je već do sada imala priliku itekako se upoznati s radom komičara Ivana Šarića, koji je u svakom trenutku spreman za dobru zabavu. S tom njegovom duhovitom stranom morala se 'pomiriti' i njegova zaručnica, nekadašnja manekenka Korana Gvozdić, koju je nasmijao svojom posljednjom objavom na Instagramu

'Odlučio sam dokazati Korani Gvozdić da mogu bolje odglumit Koranu od Korane.' Stoji to na Instagram profilu stand up komičara Ivana Šarića, točnije ispod tri fotografije objavljene na istom. Na tim fotografijama Šarić se, nakon što se dokazao u plesu, kao kandidat showa 'Ples sa zvijezdama', odlučio okušati i kao maneken.

  • +4
Korana Gvozdić i Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, modeling je svijet u kojem itekako dobro funkcionira njegova zaručnica, nekadašnja manekenka Korana Gvozdić, a ovim joj je potezom odlučio dokazati da on to radi bolje od nje.

Baš poput njezinih fotografija, koje je i sama objavila na svom Instagram profilu, i Ivan Šarić je odlučio zauzeti iste poze na istoj lokaciji, a dok Korana pozira u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, komičar se odlučio za kričavo žute kupaće gaćice.

Kome bolje ide poziranje, prosudite sami, no mnogobrojni obožavatelji na Instagramu oduševili su i samog komičara duhovitim komentarima, poput:

'Koje noge! K’o An’ca Martinovic prije janjetine', 'A, e, poze! Ma vidi ti te nožice! Ludilo!'...