ZABLISTALA U BIJELOM

Sretna i zaljubljena: Sandra Perković obilježila godišnjicu veze romantičnom večerom u Dubaiju

31.01.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Punih deset godina naša najbolja atletičarka Sandra Perković u vezi je sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem, a godišnjicu ljubavi par je proslavio u poznatom restoranu

Sandra Perković i Edis Elkasević ovih su dana proslavili 10. godišnjicu svoje veze, a obilježavanje je naša najbolja atletičarka započela zajedničkom fotografijom na kojoj se ljube i uz koju je napisala:

'Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam 10. godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke! Volim te!!'

A nakon što mu je javno iskazala ljubav, Sandra Perković se pohvalila da sa svojim dragim uživa ni manje ni više nego u Dubaiju i to u poznatom hotelu Atlantis u Dubaiju. Tamo je Sandra pozirala u uskoj bijeloj haljini i sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama, a osmijeh na licu samo je potvrdio koliko je trenutno sretna i zadovoljna.

Par je desetu godišnjicu veze proslavio u popularnom restoranu Nobu, koji se nalazi u gore spomenutom hotelu Atlantis, gdje su uživali u raznoraznim delicijama, što je Sandra isto tako pokazala na svom Instagram Storyju.

  • +2
Sandra Perković u Dubaiju Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram