male stvari

Sandra Perković podijelila sa svima svoju novogodišnju odluku, inspirirala ju je Majka Tereza

02.01.2022 u 17:24

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka i dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska, baš kao i mnogi drugi u ovo vrijeme, donijela je novogodišnju odluku, a koju je odlučila podijeliti sa svima

Nakon što je svoje fanove počastila novogodišnjom čestitkom naša proslaveljena atletičarka Sandra Perković donijela je i jednu novogodišnju odluku.

'Ne traži VELIKE stvari, samo radi MALE stvari s velikom ljubavi!', napisala je Perković ovu motivacijsku poruku uz neizostavni selfie na Instagramu. Poruku je potpisala inicijalima Majke Tereze, osnivačice redovničke zajednice Misionarke ljubavi, koja je preko 45 godina služila siromašnima, bolesnima, siročadi i umirućima.

Pred Sandrom Perković je Svjetsko prvenstvo u Americi i Europsko prvenstvo krajem kolovoza u Munchenu. U jednom od rijetkih intervjua u prosincu prošle godine otvorila je dušu te pričala o sportu i privatnom životu.

'Mislim da je cijela moja karijera isprepletena, upravo oni čine me ovakvom kakvom jesam. U životu mi ništa nije poklonjeno, za sve sam se morala izboriti i dati sve od sebe, tako da se nikad ne bojim krenuti ispočetka. Mislim da sam zato toliko uspješna u tim svojim usponima i padovima, u tom nekom buđenju i rađanju ispočetka. Nadam se da će tako biti iduće godine jer ovo nekakvo nezadovoljstvo koje se dogodilo pretvorilo se u veću motivaciju i želju da nastavim jer moja priča nije do kraja ispričana. Mislim da odlično izlazim iz padova i da se super snalazim i kada sam na samom vrhu', rekla je tada za RTL Perković.

  • +3
Sandra Perković Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO GIOVANNINI