transformacija

Selfie koji je užario Instagram: Sandra Perković izgleda nestvarno dobro u glamuroznom izdanju

15.01.2022 u 21:45

Bionic
Reading

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković na Instagram Storyju objavila je fotografiju koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Prepustivši se vještim rukama domaćih vizažista pokazala je glamurozno izdanje

I dok je na terenu prava sportašica, naša najuspješnija atletičarka u slobodno vrijeme itekako se voli dotjerati. Naime, u opisu svog Instagram profila joj stoji: 'Djevojka bi trebala biti otmjena i prekrasna', a ovoga puta svojim glam izdanjem pohvalila se na Instagramu i nesumnjivo oduševila vojsku svojih obožavatelja.

'Mislim da je žena najljepša kad je zaljubljena pogotovo kad je ta ljubav obostrana i kad se probudite i idete spavati s lijepom riječju, kad se želite za nekoga urediti, kupite neku posebnu haljinu pa idete na večeru ili putovanje. Ja sam nedavno bila u Istanbulu i bilo je bajkovito. Svi su prijatelji komentirali da zračim nekom pozitivnom energijom. Mislim da žena prvo treba voljeti sebe da bi voljela druge', izjavila je Sandra prije nekog vremena za Exluziv.

S besprijekornim make-up naglašenih očiju i neutralno našminkanih usana te kosom ukrašenom valovima Sandra je izgledala doista sjajno, a cjelokupan izgled upotpunila je bijelo pletenom majicom kratkih rukava i naglašenog dekoltea. Prava beauty poslastica, složili bi se mnogi.

Sandra Perković Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nedavno je otkrila kako je zacrtala da će upravo 2022. biti njezina najuspješnija godina u karijeri, a kako ju je započela, teško da joj što može stati na put. 'Moj život su usponi i padovi, ali volim to jer što jačem udarim o dno, više se vinem u visine. Svaka moja medalja mi pokazuje što mogu promijeniti, na čemu trebam raditi i gradi me kao osobu', rekla je Sandra gostujući u podcastu Ane Radišić.

Za svoju karijeru najzahvalnija je svojoj majci, koja joj je najveća podrška, a, podsjetimo, Sandra je u dugogodišnjoj vezi s Edisom Elkasevićem, koji joj je ujedno i trener. 'Jako sam sretna s Edisom privatno, ali i profesionalno. Mi dijelimo ljubav prema rezultatu, on je sa mnom u svemu. Zahvalna sam na njegovom poštovanju i tome što me pušta da sam to što jesam. Veliki smo tandem, pašemo si i privatno i profesionalno. Ali nije da se ne svađamo,' rekla je također u podcastu Ane Radišić.

  • +3
Sandra Perković Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO GIOVANNINI