VIŠE GA NE SKRIVA

Sretna i zaljubljena: Nina Kraljić ne prestaje se hvaliti svojim novim dečkom

30.07.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. i pobjednica prve sezone showa 'Voice' nedavno je na društvenim mrežama pokazala svog novog dečka. Od kad je probila led, Nina Kraljić stalno objavljuje nove fotografije sa svojim dečkom, a komplimenti samo pljušte

Nina Kraljić od početka svoje pjevačke karijere svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, no nedavno je odlučila 'okrenuti ploču'. Pohvalila se s novim muškarcem u svom životu. 27-godišnja pjevačica nije otkrila njegovo ime, već je samo objavila nekoliko zajedničkih fotografija s plaže. U jednom trenutku su se i poljubili, a iz komentara se dalo zaključiti da je tajanstvenom dečku ime Florijan. Nina više dalje ne skriva koliko je sretna, a nove fotografije s dečkom dokaz su tome.

View this post on Instagram

Sun the vampire slayer

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

View this post on Instagram

Dots everywhere 💌

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

View this post on Instagram

He's asking for pistačoo Weirdos #loveglovedove

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Prije sadašnjeg dečka, pisalo se o njezinoj vezi s profesionalnim plesačem Vladom Kopčićem kojeg je upoznala u prosincu 2015. na snimanju novogodišnje emisije na HRT-u.

Pjevačicu uskoro očekuje nastup na festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2019. gdje će publici predstaviti novu pjesmu 'Ljubavi mala'.

  • +9
Nina Kraljić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL