ogromna promjena

Spotify uslišao želju Adele: Glazbenoj divi pošlo je za rukom gotovo nemoguće

21.11.2021 u 18:13

Bionic
Reading

Nakon što je njezin iščekivani album '30' napokon objavljen ovoga petka, Adele je pošlo za rukom gotovo nemoguće, što dovoljno govori o njezinoj glazbenoj veličini

Britanska glazbenica uspjela je uvjeriti Spotify kao jednog od najvećih streaming servisa da ukloni opciju shuffle, odnosno gumb nasumične reprodukcije pjesama na njezinom novom albumu kako bi se pjesme reproducirale prema redoslijedu kojeg je sama osmislila.

Tim činom 33- godišnja Adele još jednom je dokazala svoj utjecaj jer je uspjela natjerati streaming diva na ogromnu promjenu u svojoj usluzi.

Na svom Twitter profilu Adele je istaknula kako je uklanjanje shuffle opcije njezina jedina želja u glazbenoj industriji koja se stalno mijenja.

'Ne stvaramo albume bez razloga s toliko pažnje i misli o rasporedu pjesama. Naša umjetnost priča priču i naše priče trebaju se slušati kako mi to želimo. Hvala Spotifyju na slušanju', napisala je Adele u svom Twitter statusu usmjerenom prema švedskom streaming divu koji je na to odgovorio kako bi za nju sve učinio.

Objavom singla 'Easy On Me', svoje prve pjesme u šest godina, Adele je najavila svoj veliki povratak i objavu albuma '30' koji se od objave ovoga petka očekivano nalazi na samom vrhu glazbenih ljestvica.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia