BUDUĆA GOSPOĐA MANDIĆ

Iznenađenje na Maldivima: Za desetu godišnjicu veze Sonja Kovač dobila je zaručnički prsten

22.03.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Sonja Kovač već nekoliko dana uživa s dugogodišnjim partnerom Goranom na Maldivima. Gotovo svaki doživljaj snimila je za društvene mreže, a onda se nenadano dogodila i prošnja, što nije očekivala. Sada je pokazala kako je to izgledalo

Bivša glumica, danas uspješna modna i travel blogerica, Sonja Kovač godinama je od javnosti skrivala svog odabranika Gorana Mandića, a kada ga je jednom otkrila, s njim prolazi kroz sve avanture i rado ih pokazuje na društvenim mrežama.

Zajedno su deset godina te su kupili stan u zagrebačkim Mlinovima i luksuzno ga opremili.

Iako je nedavno rekla da joj vjenčanje nije prioritet, izgleda da bismo je uskoro mogli vidjeti u vjenčanici jer je otkrila da se zaručila.

'Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a najveći cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti', rekla je prije otprilike godinu dana.

Sonja se trenutno odmara s partnerom Goranom na Maldivima, odakle učestalo šalje tople golišave pozdrave te nam daje uvid u doživljaje sa svojim voljenim. Na putovanje su otišli proslaviti desetu obljetnicu veze, a upravo ondje Goran je osmislio romantičnu prošnju. Sve je držao u tajnosti do zadnjeg trenutka te uspio iznenaditi svoju odabranicu.

U videu koji je objavila na Instagramu 37-godišnja Bjelovarčanka otkrila je kako je to izgledalo. Dok je ona snimala video na plaži i koncentrirala se na natpis u pijesku, Goran je iskoristio priliku te joj iza leđa kleknuo s dijamantnim prstenom u ruci.

Buduća gospođa Mandić nije krila iznenađenje i sreću, a svima je poručila da je još uvijek pod dojmom.