STRES JE OKIDAČ?

Šok za šokom u obitelji Kardashian: Osim Kim i Kourtney se suočila sa zdravstvenim problemima

10.09.2019 u 15:48

Bionic
Reading

Čini se kako život u najpopularnijoj obitelji iz jednog reality showa, nikako ne može biti miran. Brakorazvodne parnice, preljubi, surogat majčinstva, pljačke, promjena spola, samo su neki od događaja koji su ih obilježili u proteklim godinama, a sada je na red došlo i zdravlje

Posljednjih dana svjetski mediji ne prestaju pisati o najpoznatijoj američkoj reality zvijezdi Kim Kardashian, koja se tjednima žalila na otečenost i bolove u zglobovima. Da je zabrinuta dala je jasno do znanja kada je otišla na vađenje krvi kako bi otkrila uzrok problema, no, zasigurno se nije nadala rezultatima koji su uslijedili.

Kim Kardashian - lupus Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Liječnik ju je obavijestio kako su joj krvni nalazi pozitivni na lupus, autoimunu bolest koju, između ostalih imaju Selena Gomez i Toni Braxton, ali i na reumatoidni artritis, budući da su njezini simptomi tipični za te dvije bolesti. Prestrašenu Kim Kardashian liječnik je pokušao utješiti riječima kako nalazi krvi nisu dovoljni da se potvrdi bolest, kao i da testovi ponekad daju lažne pozitivne rezultate.

Uz Kim odmah su stale njezine sestre i majka i dale joj podršku, smirujući je riječima da ne smije paničariti dok se ne dozna točna i konačna dijagnoza.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, nije Kim jedina o kojoj Kardashianke brinu. I najstarija među njima, Kourtney Kardashian našla se u velikim zdravstvenim problemima i još uvijek ne zna o čemu se radi. U 17. sezoni popularnog reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', 40-godišnja Kourtney otkrila je kako na vrhu njezine glave postoji 'ćelavi dio', na kojem nema kose, a na to joj je ukazala upravo Kim Kardashian.

  • +3
Kim i Kourtney Kardashian Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Iako joj je najpoznatija sestra savjetovala da pohita u bolnicu, Kourtney je odlučila riješiti problem na svoj način pa je otišla na tretmane plazma injekcijama koje bi trebale pomoći rastu njezine kose.