REALITY ZVIJEZDA

Spremna na sve: Kris Jenner u svom luksuznom domu ima bunker u slučaju katastrofe

28.08.2019 u 15:41

Bionic
Reading

Glava reality obitelji Kardashian-Jenner, Kris Jenner u posljednjem razgovoru s medijima pohvalila se kako unutar svog imanja ima ogroman bunker sa svim potrebnim zalihama u slučaju katastrofe

'Ja sam vam poput prave izviđačice, u slučaju potresa vjerojatno sam pripremljenija od ikoga koga ste upoznali', pohvalila se Kris Jenner te otkrila da u svom dvorištu unutar golemog imanja u Los Angelesu ima bogato opremljen bunker.

'Imam sve spremno, imam posebne izlaze u slučaju požara, vatrogasne aparate, ali i ruksake spremne za bijeg te police prepune zaliha. U bunkeru su struja i voda te sve ostalo potrebno za život', rekla je Jenner koja bi u svoj bunker primila kćeri Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie te sina Roba.

Reality zvijezda nije navela prima li u svoje tajno sklonište i ostatak obitelji, poput devetero unučadi, zetove ili pak trenutačnog partnera Coreyja Gamblea. Zbog toga se brzo našla na meti kritika javnosti koja joj je poručila da što prije ode u spomenuti bunker i povede sa sobom sve svoje nasljednice i nasljednike.

Kris nije jedina poznata osoba koja je spremna za slučajni dolazak prirodne ili neke druge katastrofe na Zemlji. Brojni su bogataši već pripremili svoj teren za odlazak u luksuzno opremljena skloništa, a neki su poput Kriss jednostavno bunker odlučili izgraditi što bliže svome domu kako bi što prije došli na sigurno u slučaju apokalipse.

Jedan od takvih je Bill Gates, jedan od najbogatijih ljudi svijeta, koji navodno ima sklonište na svim svojim posjedima.